På tide å male ute?

Å ta vare på huset med jevnlig vedlikehold er en av de viktigste investeringene vi gjør. Er det på tide med behandling av terrassen? Eller er det husveggen som står for tur i år? Med grundig forarbeid og kvalitet i produkt og arbeid får du et resultat du kan nyte enda lenger.

MALE HUS

Anbefalte toppselgere

Male hus

Å male huset er en stor jobb. Som med terrassen er det viktig at du gjør et grundig forarbeid før du går i gang med selve malingsjobben. Når vasken er unnagjort og maling står for tur har vi et stort utvalg av maling til ditt hus. Velg kvalitetsmaling fra leverandører som Jotun, Drywood og Gjøco.

Se alt eksteriørmaling→

 

Forarbeid og vask

Det viktigste tilbehøret

Male hus

Velg riktig utstyr

BEHANDLE TERRASSE

Stort utvalg terrassebeis

Terrassebeis

En god investering

Å beise terrassen framfor å olje den vil spare deg for både kostnader og vedlikeholdsarbeid. Når du skal beise terrassen er det viktig at du gjør et grundig og godt forarbeid. Vask og skrubb terrassen slik at underlaget er best mulig preparert før du setter i gang med selve terrassebeisingen. Finn fargen som passer ditt hus og velg din terrassebeis. Husk og sjekk værmeldingen før du setter i gang. Når du er ferdig med terrassebeisingen for denne gang kan du glede deg over et godt resultat i opptil 3 år før du må på’n igjen.

Finn riktig terrassebeis → 

SIOOX

Opptil 12 års varighet!

Sioox er et naturprodukt som gir terrassen en jevn og flott overflate som føles silkemyk under føttene. Sioox er miljøvennlig og økologisk og kan brukes på alle typer tresorter, uansett alder og tidligere vedlikehold. Kiselteknologien gjør at terrassebeskyttelsen trenger ned i treverket og hindrer smuss, alger og råte å sette seg i treverket. Over tid vil terrassen få en lekker grå tone som kan sammenlignes med drivved. Det beste av alt- Opptil 12 års varighet!

Se alt fra Sioox →

 

Forarbeid og vask av terrasse

De viktigste produktene

Når du skal beise terrasse

Velg riktig utstyr