Våre mest poplære griller

Morsø gassgrill Forno er en nett og kompakt gassgrill med stor grillflate. Fra eske til 200 grader på 8 minutter.

Gassgrill

De fleste velger gassgrill når de kjøper ny grill. Det er flere grunner til at gassgrill er så populært. De er effektive og blir raskt varme, de er enkle å bruke og gir mange grillmuligheter.

Se alle våre gassgriller →

 

Weber Master Touch er kåret til best i test.

Kullgrill

Mange grillentusiaster sverger til kullgrill. Til tross for at det tar litt lenger tid å få grillen grillklar blir grillopplevelsen desto mer autentisk med den helt særegne grilllukten og grillsmaken.

Se alle våre kullgriller →

 

Elektrisk grill

Elektrisk grill blir stadig mer populært. Det er mange grunner til å velge en elektrisk grill. En elektrisk grill et mer miljøvennlig alternativ da den ikke belaster miljøet med gass og røyk. Du oppnår samme gode grillsmak som på gassgrill, samt at den er enkel å bruke da du har stålkontroll på temperaturen hele tiden.

Se våre elektriske griller →

 

Thermos turgrill ved vannet

Turgrill

Har du liten plass på balkongen kan du allikevel ha fullverdige grillopplevelser. En såkalt turgrill er plassbesparende, men har god grillflate slik at du kan grille mer en pølser og hamburger. Det samme gjelder om du skal på tur. Glem engangsgrill! Spar miljøet og få en bedre grillopplevelse med en bærbar grill. Perfekt også for båt- og campingliv.

Velg mellom bærbar grill gass eller kull → 

5 tips for å lykkes du med grillingen i 2020

Ingenting slår smaken av skikkelig grillmat, og når du først skal imponere er det smart med noen enkle tips for å lykkes skikkelig. Her får du 5 gode råd til hvordan du velger riktig grill, nyttig grillutstyr og hvordan få best mulig grillresultat.

Les her →

 

Grilltilbehør

Inviter til grillfest! Med riktig grilltilbehør kan du diske opp med et skikkelig festmåltid.

Grilltilbehør

Vi har et stort utvalg av grilltilbehør. Alt fra obligatoriske grillbørster, grillhansker og grillklyper, men også utstyr som virkelig kan vekke grillkongen i de fleste. Rotisseri, røkeflis, holdere til kylling, spareribs og fisk og mye mer. Med riktig grilltilbehør kan du diske opp med et skikkelig festmåltid.

Se alt grilltilbehør →

Ta vare på grillen

Jevnlig rengjøring av grillen og bruk av grilltrekk vil hjelpe deg å ta vare på grillen slik at du kan ha glede av den i mange år.
Vent til grillen er avkjølt og pass på at den er tørr før du legger på grilltrekket.

Les mer om vedlikehold av grill →