#hverdagsimponere med Christian André Pettersen

Sammen med Årets kokk, Christian André Pettersen, ønsker vi i Jernia å bidra til økt mat- og skaperglede på kjøkkenet. Vi stiller med kvalitetsutstyr og Christian André bidrar med matlagingstips. Sammen viser vi hvordan du enkelt kan hverdagsimponere på kjøkkenet.

grille fisk

Bocuse d'Or og Jernia hjelper deg å #hverdagsimponere

Christian André Pettersen ble kåret til «Årets kokk» i 2017 og representerte Norge i Bocuse d’Or Europe i Torino i juni 2018. Der ble Christian André europeisk mester og representerte Norge i kokke-VM i Lyon 2019.

Etter imponerende innsats i Bocuse d’Or i Lyon gjorde Christian André Pettersen seg fortjent til en bronsjemedalje. Samtidig løftet han Norge opp som tidenes mestvinnende medaljeland i kokkekonkurransen.

24. september 2019 ble Christian André igjen kåret til «Årets kokk», og er klar for å representere Norge i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse Bocuse d’Or i Lyon 2021.

Norge har historisk gjort det svært godt i Bocuse d’Or, som regnes som verdens vanskeligste og mest prestisjefylt konkurranse innen kokkekunst. Siden starten i 1987 har norske kokker vunnet gull, sølv eller bronse i ti av tretten mesterskap. Bocuse d’Or Norge er på sett og vis «norske mesterkokkers olympiatopp» og jobber for gode norske prestasjoner, norsk matglede, matkunnskap og matkultur.
Sammen med Christian André Pettersen og resten av Bocuse d’Or Norge vil Jernia bidra til økt håndverkskunnskap og matglede, og vise hvordan man enkelt kan hverdagsimponere på kjøkkenet eller bak grillen. Vi stiller med grill- og kjøkkenutstyret, Bocuse d’Or med inspirasjon og nyttige kokketriks.

Se alle tips & råd fra Christian André på JerniaTV

Christian André anbefaler:

"Disse grytene er blant mine favoritter! Funksjonell kvalitet - laget for kokken"
"Dette er robuste panner med svært gode steke-egenskaper!
"Sylskrape kniver som er gode å jobbe med!"
"Superskarpe rivjern, som gjør jobben enklere og mer effektiv!"
"Jeg kan anbefale Pillivuyt ildfasteformer. De tåler å bli tatt fra fryseren og direkte inn i varm ovn. De kan også brukes på grillen!"
"Mitt klare valg når det kommer til stavmikser. Funksjonell kvalitet med mye kraft!"