Nyt maten ute med Char-Broil griller

Lune kvelder rundt grillen med familie, venner og bekjente har lenge vært et fast og elsket ritual for mange av oss. Herlig grillmat på tallerkenen og en forfriskende drink i hånden, grillsesongen er i full gang hos Jernia – nå er det tid for å nyte maten ute med griller fra Char-Broil.

Grillresultat på restaurantnivå fra Char-Broil - hjemme i din egen hage!

Char-Broil har vært Amerikas favoritt grillmerke siden 1948 som gang på gang har satt nye standarder for moderne grilling. Det nye, smarte TRU-Infrared grillsystemet med infrarød teknologi sikrer rask og optimal varmefordeling som reduserer propan/gassbruken med opptil 30%. Samtidig unngår du stikkflammer og teknologien gir et mer smakfullt og saftigere kjøtt.

Char-Broil gassgrill

Her er våre Char-Broil favoritter

TRU-Infrared med Char-Broil griller

Infrarød grilling betyr at grillmaten aldri kommer i direkte kontakt med flammen. En patentert varmefordelingsplate over varmkilden absorberer energien og varmen, og fordeler varmen jevnt til grillmaten. Saften fordamper ikke, og grillmaten forblir saftig.
TRU- Infrared sørger for rask og sikker tilberedning uten stikkflammer, samt jevn varmefordeling over hele grillrist-området. Den unike TRU-Infrared teknologien er integrert i de fleste Char-Broil griller.

Char-Broil grilltilbehør

Velg tilbehør som lar deg briljere med dine grillferdigheter og lag tidenes grillmåltid

Char-Broil grilltrekk og rengjøringsutstyr

Ta vare på grillen din ved jevnlig rengjøring og oppbevaring under grilltrekk. Da vil du ha glede av din Char-Broil grill i mange år framover.