Episode 6 – Stormen

I denne episoden har gutta pusset opp denne flotte hytten på Stormen utenfor Kristiansand. Nedenfor har vi samlet alle produktene vi har bidratt med i episoden.

Her ser du den flotte fasaden Gutta lagde
Sioox

Alt trevirke utendørs må behandles for å stå imot vær og vind. Sioo:X Trebeskyttelse er en ny type terrassebehandling. Sioo:x terrassebehandling, i motsetning til vanlig terrasseolje eller terrassebeis, opptil 12 år vedlikeholdsintervall. Terrassegulvet får en vannavisende og diffusjonsåpen gulv som etter en stund blir vakkert sølvgrått og mykt og behagelig å gå på.

 

Sioo:X Trebeskyttelse

Gryten du ser her er en del av et grytesettet provence Plus (fem deler) fra WMF, som er et av verdens ledende produsenter av stålprodukter til kjøkkenet. Serveringsbrettene er laget av akasietre, og kommer fra det danske merket Holm.

Her ser du blant annet det tøffe servise fra merket Bitz. Serien er utviklet i tett samarbeid med Christian Bitz og byr på robust stentøy i grønne, grå og svarte nyanser, bestikk i svart stål, messingfarget stål og stål med satinfinish. Termokannen er fra Rosendahl sin serie Grand Cru. Brødkurvene er fra Bastian, og materialet brukt er bark fra planten Nito.

Char broil gassgrill

Gassgrillen du ser her kommer fra merket Char-Broil. Grillen startes med et trykk på en knapp, og når grillen er i gang, er det Char-Broils infrarød teknologi(TRU INFRARED) som varmer grillen raskt og effektivt til jevn og god varme.

Mugge fra Tina

Muggen du ser her er fra merket Tina. Muggen er i steintøy med kult retromønster som rommer 1,3 liter. God å helle av, perfekt til både kald og varm drikke.