5 gode grunner til å velge Sodastream

Slipp lange armer

Du slipper tunge bæreposer med mineralvann hjem fra butikken, og tomme bæreposer tilbake til panteautomaten. Med Sodastrem tilsetter du bobler i vann du henter fra springen- og tilsetter smak etter behov. Enklere blir det ikke!

Alltid friskt boblevann

Du får friskt boblevann på sekunder! Ved å tilsette bobler til vannet du får fra springen har du alltid friskt boblevann tilgjengelig, og du slipper å planlegge handleturer. Tilsett akkurat så mye bobler du ønsker selv.

Bra for miljøet

Du kan spare hundrevis av plastflasker med Sodastream. Samtidig sparer du miljøbelastningene som følger ved å transportere boblevann og brus fra fabrikk til butikk – og fra butikk til hjemmet.

Det er sunt

Det er et kjent faktum at vann er godt for kropp og helse. Men visste du at de som har SodaStream drikker over 40 % mer vann enn gjennomsnittet?

Spar penger

Med Sodastream kan du lage ditt eget boblevann for bare 2,50 kroner per liter. Sodastream gir dermed gevinst både for lommebok i tillegg til helse og miljø.

Bestselgende kullsyremaskiner

Reduserer ditt CO2 avtrykk

Visste du at det tar mer enn 450 år å bryte ned en plastflaske, og at all plast noensinne produsert fortsatt eksisterer i dag?

Når du panter og resirkulerer en plastflaske reduserer du ditt CO2 avtrykk med 20%. For hver boblevann-flaske du lager med Sodastream reduserer du ditt CO2 avtrykk med minst 60% i stedenfor å kjøpe en flaske brus.

Se alt fra Sodastream →

Nye smaker fra Sodastream

Et sunt alternativ til brus

Gi boblevannet naturlig fruktsmak. Fruit Drops inneholder bare naturlige ingredienser, ingen kalorier, ingen kunstige søtstoffer, er uten tilsatt sukker og ingen kunstige farge- eller smaksstoffer. 

Populære naturlig smaker

Plastflasken du ikke må pante

Det er praktisk å ha flere flasker om du ønsker å ha variasjon av smaker klare i kjøleskapet eller når du inviterer i selskap og alle ønsker påfyll samtidig.

Tilbehørsprodukter

Det lønner seg å være klubbmedlem

Som medlem i Jerniaklubben får du klubbpris på Sodastream kullsyrepatron. Det skal lønne seg å være medlem!

Sodastream kullsyrepatron