Google Home

«Hey Google»

«Hey Google, trenger jeg jakke i dag?»
Har du spørsmål om vær, trafikk, nyheter eller sport? det er bare å spørre.

«Hey Google, legg melk til i handlelisten»
Få personlig tilpasset hjelp med bland annet timeplaner og påminnelser.1

«Hey Google, slå av lyset på soverommet»
Bruk stemmen til å styre tilkoblede enheter i hele huset.2

1 For personlig tilpassede funksjoner kreves ytterligere registrering og konfigurasjon. 2 Krever kompatible enheter.

Hva er Google Home?

Google Home er en stemmeassistent som kan gi informasjon og ta imot informasjon du gir den. Fordelene med Google Home er at du kan ha stemmestyring av alle dine kompatible enheter som eksempelvis kan være lys eller kjøkken apparater. Bare si «Hey Google eller «Ok Google» og assistenten gjør så godt hun/han kan for å hjelpe deg med det du er ute etter. Skru opp eller ned lyden i stuen, sett på radio på kjøkkenet.

Koble enheten til strømmetjenester som Netflix og Spotify, og du kan stemmestyre både musikk og film.

Hva trenger du for å sette opp en Google assistent?

Du trenger et lokalt WiFi og en Google Home Device. Den kan skille opptil 6 forskjellige stemmer for å gi hele familien full kontroll.

Din Google assistent er alltid tilgjengelig når du trenger hjelp.

Kompatibel med Android og iOS

Gå til Google Home →

Levering hjemme?

Det blir stadig mer vanlig å handle på nett og få levert varer direkte på døren. Nå slipper du å planlegge dagen din rundt forventet varelevering. Med Ring kan du se hvem som står ved døren din til enhver tid. Du kan også kommunisere to-veis med de som står der uansett hvor du er. Med Ring er du alltid hjemme.

Se alle Ring produkter →

 

Sikkerhet og overvåkning

Skjer det noe utenfor huset ditt? Ring har bevegelsessensor som følger med på aktiviteten på eiendommen din. Om det skulle skje noe får du varsler på telefonen. Når noen er ved døren gir Ring sikkerhet ved å gi varsel og du kan både se og snakke med personen ved inngangsdøren.

Smart luftkontroll

Visste du at radongass er den største årsaken til lungekreft blant de som ikke røyker? Vi tilbringer over 90% av tiden vår innendørs. Å få kontroll på luft innendørs luftkvalitet er et av de viktigste stegene vi kan ta for å forebygge sykdom og allergier, og få økt energi og god helse. Med en radonmåler kan du i tillegg til å måle radonnivå også måle luftfuktighet, temperatur, lufttrykk og nivå av CO2 og TVOC, avhengig av hvilken modell du velger.

Se alle radonmålere her →