For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Samtykkevilkår

 

AVTALE- OG SAMTYKKEVILKÅR

Versjon 12. oktober 2018


Ved å bli medlem av Jernias kundeklubb aksepterer du følgende:

Jernia og Jernias partnere kan kontakte deg med tilbud, nyheter, inspirasjon og tips per e-post og SMS eller andre alternativer ut fra valgene på "Min konto" som innlogget på Jernia.no.
Logg deg inn her.

Du kan når som helst si nei til å motta enten e-post og/eller SMS, ved å bruke avmeldingsfunksjoner fra oss, kontakte oss på kundesenter@jernia.no eller logge deg inn på "Min konto" og gjøre endringene der. 

Tilbudene i kundeklubben vil variere og er tilpasset våre medlemmer, sesong og anledninger. Jernia forbeholder seg derfor retten til å foreta endringer i medlemsbudene i Jernias kundeklubb. 

Som kundeklubbmedlem samtykker du til at Jernia og Jernias partnere kan bruke dine personopplysninger, kjøpshistorikk og klikk/kampanje respons som grunnlag for å gi deg tilpasset anbefalinger, annonser, informasjon, tilbud og tips. Du kan si nei til dette valget på "Min konto". 

Jernia forbeholder seg retten til å gjøre endringer i vilkårene nevnt ovenfor. Ved vesentlige endringer i medlemsvilkårene vil informasjon kommuniseres digitalt. Dette gjelder selv om du har valgt å melde deg av å motta markedsføring på e-post eller SMS. Endringene publiseres også på jernia.no/samtykkevilkar. 
 

Mer informasjon finner du her om personvernerklæring og medlemsfordeler