Pressemeldinger - 07 aug 2020

Jernia kommer tilbake til Kristiansund

Det er inngått avtale om etablering av Jernia på Alti Futura i Kristiansund. Dette blir et comeback i byen, da Jernia har vært i Kristiansund tidligere. Jernia etablerer seg nå i moderne lokaler i den nye delen av Alti Futura, og etter planen blir det innflytting og åpning 01. oktober. Franchisetaker og ny driver av butikken blir Geir-Are Småvik.
Jernia kommer tilbake til Kristiansund
Alti Futura Kristiansund. Foto: Nathan Lediard

Else Andersen, utleiedirektør i Alti Forvaltning AS, er veldig glad for at Jernia nå kommer tilbake til Kristiansund. «Vi vet at mange har savnet dette tilbudet, og vi er svært fornøyd med å ha fått på plass denne avtalen. Det håper vi at også kundene setter pris på. Jernia skal ha 377 kvm butikkareal, og med dette har vi et enda bredere tilbud for kundene våre.»

Espen Karlsen i Jernia uttaler:

«Vi er glade for å være tilbake i Kristiansund! Jernia Jonas Eriksen var en institusjon i byen frem til nedleggelsen i 2014. Mange kjenner Jernia fra den gang, og konseptet er nå modernisert og revitalisert. Jernias nye konsept er tuftet på de samme verdiene som tidligere: kvalitetsvarer, topp kundeservice, tjenester og satsing på bærekraftig handel for framtiden.»

Fakta

Dette er Jernia

  • Med etableringen i Kristiansund er det 129 Jernia-butikker rundt om i landet.
  • Historien til Jernia går helt tilbake til 1951 da det ble etablert et innkjøpssamarbeid for å kunne tilby det norske folk det de trengte til hus og hjem. I dag er Jernia AS både et holding-, markedsføring og distribusjonsselskap for jernvare, verktøy, maling, grill, husholdningsartikler, kjøkkenutstyr og interiør.
  • Jernia har gjennom generasjoner blitt en viktig lokal lagspiller for at folk skal lykkes hjemme. Her finner kundene det de trenger for å hverdagsimponere med alt fra å lage mat til å fikse de små prosjektene i hjem og hage.

Dette er Alti Forvaltning AS

  • Alti Forvaltning AS eies av LL Holding AS (80 %) og Sørco AS (20 %). Selskapet har hovedkontor i Surnadal på Nordmøre, og har avdelingskontorer i Arendal, Oslo, Ålesund og Mandal. Selskapet eier og/eller forvalter 21 kjøpesentre i Norge, fra Lofoten i nord til Mandal i sør. I tillegg forvaltes ca. 70 andre handels- og kontoreiendommer.
  • LL Holding AS er eier av Alti Futura. I tillegg til kjøpesentrene, har selskapet også eierandeler i andre typer forretningsbygg, bl.a. flere i Kristiansund.

For mer info, kontakt:

Firma Kontaktperson Telefon E-post
Jernia Lars Lauglo, Snr. Business Controller og Etablerings- & eiendomsrådgiver 98831511 lars.lauglo@jernia.no
Jernia Espen Karlsen, Administrerende direktør / CEO 90532505 espen.karlsen@jernia.no
Alti Forvaltning AS Else Andersen, Utleiedirektør 91114452 else.andersen@alti.no

Pressekontakter

Espen Karlsen

Administrerende direktør Mobil: 905 32 505