-22%
LUFTKVALITETSMÅLER WAVE PLUS
LUFTKVALITETSMÅLER WAVE PLUS
LUFTKVALITETSMÅLER WAVE PLUS
LUFTKVALITETSMÅLER WAVE PLUS
LUFTKVALITETSMÅLER WAVE PLUS
LUFTKVALITETSMÅLER WAVE PLUS
Logo for AIRTHINGS

AIRTHINGS LUFTKVALITETSMÅLER WAVE PLUS MONITOR

0 av 5

Rask og enkel oppstart

Første indikasjon på nivåer etter 1 time

Kan kobles opp til Google Home og Google Assistant

Måler radon, temperatur, luftkvalitet, lufttrykk, CO2 og TVOC

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Tilbudspris

1 799,-

Før 2 299,-

Nettlager Utsolgt


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Måler av fullstendig innendørs luftkvalitet samt radon levert av Norske Airthings. Denne unike luftkvalitetsmåleren har hele 6 ulike sensorer: Radonmåler, temperatur, lufttrykk, luftfuktighet, TVOC og CO2.

Vi tilbringer over 90% av tiden vår innendørs. Å få kontroll på innendørs luftkvalitet ved kontinuerlig måling er et av de viktigste stegene vi kan ta for å forebygge sykdom og allergier samt få bedre helse og mer energi. Med Airthings Wave Plus får du oversikt over ditt inneklima slik at du kan gjøre tiltak på de riktige områdene. Sjekk din luftkvalitet ved å enten sjekke vår gratis mobilapp eller vink foran måleren for en visuell indikasjon.

  • Grønn (god): Luftkvaliteten er god
  • Gul (advarsel): Luftkvaliteten kunne vært bedre.
  • Rød (fare): Luftkvaliteten er dårlig.

Radon

Radon er en radioaktiv gass som kommer fra berggrunnen og befinner seg i varierende grad i de fleste norske hjem. Radongass beveger seg fritt, og er derfor den største kilden til radioaktiv eksponering for oss i Norge. Langtidseksponering for høye nivåer av radongass kan føre til lungekreft.

TVOC

TVOC eller totale flyktige organiske forbindelser, er den totale mengden av gasser som befinner seg i luften. Disse gassene kommer fra dagligdagse husholdningsartikler som vaskemiddel, maling, kosmetikk og matlaging. Ved høye nivåer kan TVOC føre til lever- og nyreskader, hodepine og allergiske reaksjoner.

CO2

CO2 er en drivhusgass som kommer fra forbrenning i kroppen vår og forlater kroppen ved utpust. Større mengder dannes som følge av forbrenning av fossilt brensel. Mange forbinder CO2 med dårlig luft siden det i større mengder kan føre til at luften føles «tung». Nivåene av CO2 i hjemmet ditt varierer med mengden av CO2 utendørs, men kan også øke dersom mange oppholder seg i et dårlig ventilert rom samtidig. Høye nivåer av karbondioksid kan forårsake slapphet, utmattelse, hodepine og andre helseplager.

Temperatur og luftfuktighet

Innendørs temperatur kan påvirke søvn, produktivitet, humør og komfort. Når luftfuktigheten stiger øker sjansene for at det utvikles mugg og råte. Lav luftfuktighet kan gi tørr, hud, hår, samt svekke kroppens forsvar mot forkjølelser og luftveisproblemer. Pass spesielt på dette på vinteren da vi vanligvis fyrer mye og luften ofte blir veldig tørr.

Gratis mobil-app:

Få detaljert informasjon over hva som er i luften du puster med Airthings gratis app for mobil og nettbrett. I appen får du presentert dine målinger i graf slik at du kan følge med på endringer over tid. Få oversikt over hvordan de ulike komponentene endrer seg over tid, gjør tiltak dersom de er mindre enn optimale, og følg med i appen om dine tiltak har virkning. Appen er enkel å komme i gang med, enkel å bruke og gir deg full oversikt over luftkvaliteten i hjemmet ditt, både på kort og lang sikt, og på én eller flere enheter.

Vurderinger og omtaler