STØVSUGER 120W SVART/RØD
STØVSUGER 120W SVART/RØD
STØVSUGER 120W SVART/RØD
STØVSUGER 120W SVART/RØD
Logo for SEVERIN

SEVERIN LEDNINGSFRI STØVSUGER 120 WATT SVART/RØD

0 av 5

Skånsom rengjøring med Soft slide-teknologi

Hele 40 minutters arbeidstid

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

2 199,-

Nettlager Utsolgt


Fri frakt over 800 kr

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Trådløs støvsuger HV 7153 fra Severin - din ultimate rengjøringspartner for harde gulv og gulvtepper. Denne støvsugeren kombinerer fleksibilitet, enkelhet og manøvrerbarhet for å gjøre rengjøring til en lek.

Med den unike Soft Slide-teknologi er støvsuging ikke lenger en belastning. Denne funksjonen sørger for skånsom og effektiv rengjøring av alle overflater. Og med det kraftige 22,2 V li-ionbatteriet får du hele 40 minutters arbeidstid på en enkelt lading, noe som gir deg mer enn nok tid til å takle hele hjemmet ditt.

Støvsugeren er utstyrt med roterende high-speed-børster med innebygde LED-lys som avslører selv de minste smusspartiklene. Den avtagbare støvbeholderen er enkel å tømme og rengjøre, slik at du kan opprettholde topp ytelse.

Med de medfølgende munnstykkene kan du enkelt takle ulike rengjøringsoppgaver, fra skånsomme overflater til polstrede møbler, og til og med de vanskelig tilgjengelige hjørnene, sprekkene og krokene som andre støvsugere kan slite med. I tillegg inkluderes et veggfeste og en ladestasjon, slik at støvsugeren alltid er klar til bruk når du trenger den.

Vurderinger og omtaler