AIRTHINGS LUFTKVALITETSMÅLER WAVE PLUS

Se alt fra AIRTHINGS
 • Rask og enkel oppstart
 • Første indikasjon på nivåer etter 1 time
 • Kan kobles opp til Google Home og Google Assistant
 • Måler radon, temperatur, luftkvalitet, lufttrykk, CO2 og TVOC
2 799,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer
6 på nettlager

Velg butikk. Hent og betal varen etter to timer.

× Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.
Lukk

  Takk for din reservasjon!

  Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til henting hos .

  × Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.

  Lukk

  Noe gikk galt...

  Det gikk desverre ikke an å reservere produktet akkurat nå, vennligst prøv igjen.

  Velg ønskeliste

  Lukk
  Logg inn for å legge i ønskeliste

  ** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

  Produktinformasjon

  Måler av fullstendig innendørs luftkvalitet samt radon levert av Norske Airthings. Denne unike luftkvalitetsmåleren har hele 6 ulike sensorer: Radonmåler, temperatur, lufttrykk, luftfuktighet, TVOC og CO2.

  Vi tilbringer over 90% av tiden vår innendørs. Å få kontroll på innendørs luftkvalitet ved kontinuerlig måling er et av de viktigste stegene vi kan ta for å forebygge sykdom og allergier samt få bedre helse og mer energi. Med Airthings Wave Plus får du oversikt over ditt inneklima slik at du kan gjøre tiltak på de riktige områdene. Sjekk din luftkvalitet ved å enten sjekke vår gratis mobilapp eller vink foran måleren for en visuell indikasjon.

  • Grønn (god): Luftkvaliteten er god
  • Gul (advarsel): Luftkvaliteten kunne vært bedre.
  • Rød (fare): Luftkvaliteten er dårlig.

  Radon

  Radon er en radioaktiv gass som kommer fra berggrunnen og befinner seg i varierende grad i de fleste norske hjem. Radongass beveger seg fritt, og er derfor den største kilden til radioaktiv eksponering for oss i Norge. Langtidseksponering for høye nivåer av radongass kan føre til lungekreft.

  TVOC

  TVOC eller totale flyktige organiske forbindelser, er den totale mengden av gasser som befinner seg i luften. Disse gassene kommer fra dagligdagse husholdningsartikler som vaskemiddel, maling, kosmetikk og matlaging. Ved høye nivåer kan TVOC føre til lever- og nyreskader, hodepine og allergiske reaksjoner.

  CO2

  CO2 er en drivhusgass som kommer fra forbrenning i kroppen vår og forlater kroppen ved utpust. Større mengder dannes som følge av forbrenning av fossilt brensel. Mange forbinder CO2 med dårlig luft siden det i større mengder kan føre til at luften føles «tung». Nivåene av CO2 i hjemmet ditt varierer med mengden av CO2 utendørs, men kan også øke dersom mange oppholder seg i et dårlig ventilert rom samtidig. Høye nivåer av karbondioksid kan forårsake slapphet, utmattelse, hodepine og andre helseplager.

  Temperatur og luftfuktighet

  Innendørs temperatur kan påvirke søvn, produktivitet, humør og komfort. Når luftfuktigheten stiger øker sjansene for at det utvikles mugg og råte. Lav luftfuktighet kan gi tørr, hud, hår, samt svekke kroppens forsvar mot forkjølelser og luftveisproblemer. Pass spesielt på dette på vinteren da vi vanligvis fyrer mye og luften ofte blir veldig tørr.

  Gratis mobil-app:

  Få detaljert informasjon over hva som er i luften du puster med Airthings gratis app for mobil og nettbrett. I appen får du presentert dine målinger i graf slik at du kan følge med på endringer over tid. Få oversikt over hvordan de ulike komponentene endrer seg over tid, gjør tiltak dersom de er mindre enn optimale, og følg med i appen om dine tiltak har virkning. Appen er enkel å komme i gang med, enkel å bruke og gir deg full oversikt over luftkvaliteten i hjemmet ditt, både på kort og lang sikt, og på én eller flere enheter.

   

  Produsent
  Varenummer

  58018966

  EAN

  7090031109301

  Produsentens Varenummer

  2910

  FINN INSPIRASJON OG TIPS

  SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

  Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser