LADY WONDERWALL B-BASE 0,68L

JOTUN LADY WONDERWALL B-BASE 0,68L

Se alt fra JOTUN
Velg farge
Matt og robust
Varig vakkert
Ekstremt slitesterk
Meget flekkavvisende

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
259,-

Velg farge, størrelse og glans

Se hele produktserien • Bestill ferdigbladet maling

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Markedets mest robuste veggmaling nå enda mattere! LADY
Wonderwall gjør det enkelt å holde veggen pen over tid. De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge. Varig vakre, matte vegger!

VARIG VAKKERT

Stadig flere av oss er blitt mer bevisste i våre valg. Bærekraft er mainstream - og varige løsninger blir stadig viktigere for oss. Vi vil ha kvalitet og holdbare løsninger som varer - men uten at det går på kompromiss med estetikk og kvalitet. Matte overflater har regjert i trendbilde i en stund, da matte malinger gir bedre fargeopplevelse på slette vegger. På overflater hvor det er mye slitasje og behov for hyppig renhold, f.eks kjøkken, gang, trappeoppganger, er en vanlig anbefaling å bruke halvblanke eller silkematte malinger (glansgrad 10-50) fordi de tradisjonelt er mer hardføre.

Den er mattere og har en vakrere finish, men er like robust - den har faktisk like robuste filmegenskaper som en 25 glans. Dens unike egenskaper når det kommer til slitestyrke og flekkavvisning , gjør at den tål er hverdagens bruk. Og hva enn den måtte romme, holder veggene seg like matte og vakre. Nye

LADY Wonderwall har unike egenskaper med tanke på nettopp varighet. Samtidig står den midt i trendbilde – nå kan du ha matt vakker finish også på de mest utsatte flatene, og i de ulike livsfasene hvor robusthet er en prioritet i hjemmet. At den er best i test er en trygghet på et varig og holdbart valg.

Nye LADY Wonderwall er vakrere, og det er det flere grunner til: Den er mattere (glansgrad 5) og lite gjenskinn gir en bedre fargeopplevelse. Den har en vakrere finish med en jevnere overflate og har suverene påføringsegenskaper som gjør det enklere å oppnå et vakkert resulta