For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer
OVERFLATEBESKYTTELSE MARIN 1L
OVERFLATEBESKYTTELSE MARIN 1L
OVERFLATEBESKYTTELSE MARIN 1L
OVERFLATEBESKYTTELSE MARIN 1L

SIOOX OVERFLATEBESKYTTELSE PREMIUM MARIN 1L

Se alt fra SIOOX

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
499,-

Utsolgt på nettlager

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

SIOOX OVERFLATEBESKYTTELSE PREMIUM MARIN 1 LITER TRINN 2 

Gi ditt teakdekk nytt liv- i opptil 8 år. 

Trebeskyttelsen kan brukes både på ny og gammel teak og øvrige harde tresorter, og gir treverket en vakker naturlig sølvgrå patina. Den er smuss- og vannavvisende, samt forebygger dannelse av alger og sporer i opptil 8 år. Gulvet får en vannavvisende og diffusjonsåpen overflate som blir myk og behagelig å gå på. Produktet er UV resistent, og en behandlet overflate vil kun kreve en årlig vask for tilstrekkelig vedlikehold. 

Trinn 1 av 2 
Sørg for at underlaget er rent og tørt. Påfør rikelig med Trebeskyttelse Premium Marine, dra det godt ut og la det trekke ned i treverket. La strøket tørke minst 6 timer (ved +15 grader). Påfør dermed andre strøk. Bruk gjerne en klut for å jobbe inn produktet. La strøket tørke minst 6 timer (ved minst +15 grader). Lavere temperatur krever lengre herdetid. 

Trinn 2 av 2- 1.lag 
Når andre lag med Trebeskyttelse Premium Marine har tørket skal Overflatebeskyttelse Premium Marine påføres. Påfør med klut og la det trekke inn i ca 3 min. Jobb dermed inn produktet til teaken er mettet. Overflaten kan brukes når den er helt tørr, ca 30-60 minutter. 

Trinn 2 av 2- 2.lag 
Overflatebeskyttelse Premium Marine påføres ytterligere en gang etter 10-14 måneder. Rengjør overflaten forsiktig med Sioox Vedlikeholdsvask og en myk børste. Skyll av såpen og la det tørke. Påfør Overflatebeskyttelse Premium Marine i henhold til instruksjon. 

NB: Bruk hansker og vernebriller ved bruk, og sørg for at alle tilskjøtende flater er beskyttet mot sprut og søl. Produktene er lett alkaliske og kan etterlate flekker. Produktet må påføres i oppholdsvær, og uten for sterk sol da produktet vil tørke for fort.

Hvor mye trenger du? 
Premium Trebeskyttelse Marin: Omtrentlig forbruk er 4–5 kvm/l til to strøk.
Premium Overflatebeskyttelse Marin:Ca. 8–10 kvm/l per strøk.

Forbruk beror på teakens alder og tilstand.