Ønskeliste

Gjør det enklere for familie og venner å kjøpe gaver. På jernia.no kan du opprette ønskeliste som kan deles med andre. Den kan deles via e-post, SMS, Facebook eller gjøres søkbar på jernia.no.

Opprett din ønskeliste

Logg inn som din bruker på jernia.no og opprett en ønskeliste. Finn dine gaveønsker i nettbutikken og «Legg i ønskeliste». Ønskelisten kan deles via e-post, SMS og Facebook eller gjøres søkbar på jernia.no. Deler du ønskelisten din med venner og familie er sjansen større for at du får gaver du virkelig har bruk for, samtidig som du gjør gaveinnkjøp enklere for de du er glad i. Ønskelisten kan også lastes ned som PDF.

Opprett din ønskeliste her →

Bli med i konkurransen

Vinn gavekort verdi 10.000,-

Alt du trenger å gjøre er å logge inn og registrere din ønskeliste på jernia.no. Når ønskelisten er registrert er du med i trekningen av et gavekort til en verdi av 10.000,-. Vi trekker 3 heldige vinnere i løpet av ukene 48 t.o.m. 50.

Delta i konkurransen →

Finn den perfekte gaven

Gaveunivers

Utforsk vårt gaveunivers og finn den perfekte gaven. Velg blant kvalitetsvarer fra kjente merkevarer innen kjøkkenutstyr, baking, verktøy eller andre nyttige ting til hjemmet. Vi har gaver til både hobbykokken, bakeren, hjemmedesigneren, hjemmefikseren og flere til.

Gå til vårt gaveunivers →