Vi ønsker at du skal lykkes hjemme, og søker stadig etter produkter som skal løse hverdagsoppgavene bedre. Enten det er mer funksjonelle produkter, mer bærekraftige produkter eller ting som gjør at du trives bedre hjemme. Her har vi samlet flere av våre nyheter som hjelper deg med å hverdagsimponere.

Den skarpeste kniven i skuffen

Zwilling kniver

Zwilling har produsert skarpe kniver siden 1731. Pro-knivene produseres med en perfekt blanding av krom og karbon som gir en helt fantastisk stålkvalitet. Knivene går igjennom en spesiell temperering- og herdingprosess, Friodur, som gjør stålet på Zwilling knivene hardere enn øvrig europeisk stål. I tillegg gjør prosessen knivene mer fleksible og motstandsdyktige mot korrosjon. Knivbladet er perfekt vinklet på 30°, 15° på hver side, som gir knivene utrolige kutte-egenskaper.

Se alt fra Zwilling →

Miljøvennlige skjærebrett

Epicurean skjærebrett - Skjærebrettets svar på Kinderegget

Er det ett skjærebrett du bør ha på kjøkkenet er det Epicurean skjærebrett. Epicurean skjærebrett er miljøvennlige skjærebrett produsert i resirkulert papp. Hvordan blir det med rengjøring da? Jo, skjærebrettene kan trygt vaskes i oppvaskmaskinen. I tillegg er skjærebrettene varmeresistente og kan brukes som gryteunderlag. Og det viktigste av alt; Skjærebrettene er skånsom mot knivbladet og vil ikke sløve kniven din som mange tradisjonelle skjærebrett vil gjøre.

Se alle Epicurean skjærebrett her →

Kun hos Jernia

Nyheter fra Le Creuset

Gjenbruk og bærekraft

Le Creuset

Le Creusets støpejernsprodukter produseres fortsatt på samme støperi hvor Le Creuset eventyret startet i 1925. I fabrikken er det stort fokus på gjenbruk og bærekraft. Opptil 63% av det flytende støpejernet som brukes i produksjonen er gjenbrukt- blant annet fra tidligere produserte Le Creuset produkter. Hvert eneste støpejernsprodukt fra Le Creuset er unikt da produktene støpes individuelt og etterbehandles manuelt.

Støpejernsprodukter er ideelt til matlaging ved høy temperatur. De både fordeler og holder varmen godt. Det ikoniske designet gjør at Le Creuset står like godt på bordet ved servering som på koketoppen. Alle produkter uten trehåndtak kan også brukes i stekeovn eller på grill. Den slitesterke emaljen beskytter mot misfarging og absorberer verken smak eller lukt. I tillegg gjør emaljen det enkelt å rengjøre produktene etter bruk.

Se alt fra Le Creuset →

Nye smarte hverdagshelter

Ny hverdagshelt

Veggie Ricer

Veggie Ricer fra Lékué er perfekt for å få mer grønt inn i hverdagskosten. Finhakk brokkoli og blomkål på 1-2-3, og bruk i salat, pai, pizza, supper eller bland det sammen med pasta eller couscous for et enda sunnere måltid.

Se her for hvordan du kan lage en vegetar pizza med Veggie Ricer

Gå til Veggie Ricer →

 

Ny hverdagshelt

Pannekakeform

Lag perfekte amerikanske pannekaker med en smart pannekakeform. Hell pannekakerøre i pannekakeformen og få 7 perfekte pannekaker. Pannekakeformen gjør det også enkelt å snu pannekakene. Ta tak i håndtakene og snu formen. Ingen ødelagte pannekaker, og ikke noe søl.

Gå til pannekakeform →

Ny hverdagshelt

Ta vare på stekepannen din

De fleste av oss stabler gjerne stekepannene i kjøkkenskapet eller kjøkkenskuffen. Med en smart pannebeskytter kan du unngå at stekepannen får riper ved stabling. Samtidig unngår du skrammelbråk når du rydder inn i skapet.

Gå til stekepannebeskytter →

Et bestikk som varer og varer

Atria bestikksett 24 deler

Atria er et elegant bestikk som er produsert i 18/10 rustfritt stål og Cromargan protect®. Cromargan protect® er et innovativt materiale som gjør bestikket enda mer motstandsdyktig mot syreangrep, rust og, ikke minst, riper. Det blankpolerte Atria bestikket vil holde seg blankt og se like bra ut etter lang tids bruk og et utallige omganger i oppvaskmaskinen. Velg et bestikk som varer.

Gå til Ateria bestikksett 24 deler→

Nye farger

Bitz servise

Bitz servise og serveringsskåler er produsert i robust stentøy, med farget glasur og matt utside. Hver skål og tallerken er unik og kombinert med den nye glasserien Kusintha i resirkulert glass, gir dette et lekkert særpreg! Nå får du stentøyet og glasserien Kusinktha i helt nye og herlige fargekombinasjoner.

Se alt fra Bitz →

Tidsriktig på kjøkkenet

Zone Denmark

Zone Denmark

Zone Denmark gir deg funksjonelt boligdesign i et ærlig og minimalistisk uttrykk. Med innovativ design og gjennomtenkt materialbruk har Zone Denmark vunnet flere internasjonale designpriser. Her finner du tidsriktige produkter både til kjøkken og bad.

Se alt fra Zone Denmark her →

Et bærekraftig valg

Stasher

En smart silikonpose til oppbevaring av mat. En flott måte å redusere bruken av plast. Ta vare på restemat i kjøleskapet eller i fryseren eller bruk den som et organiseringsverktøy i kjøleskapet for bedre oversikt. Silikonposen kan også brukes til sous vide tilberedning av mat. Tåler fryser, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Gå til de smarte oppbevaringsposene →

100% tett

Kambukka

Kambukka har spesialisert seg på drikkeflasker og termokopper av høy kvalitet med kult og trendy design. Alle drikkeflasker og termokopper er 100% tette så du slipper å bekymre deg for søl. De er enkle å bruke og enkle å rengjøre.

Finn din favoritt her →