Vi hjelper deg

Matlagning

Når du skal lage mat, er det ingen hemmelighet at det er noen redskaper som gjør det enklere å lykkes enn andre. Her har vi plukket ut våre favoritter i kjøkkenskapet.

Tid for gjester og kos

Når du har litt ekstra tid og energi kan det være gøy å lage mat som tar litt lengre tid.

Sett Le Creuset på deres bryllupsliste og få en gave dere vil ha glede av i mange år. Her vises rød støpejernsgryte, stekepanne og ildfast form.
Her kan du lese om:

Slow cooking

Fermentering og sylting

Stek og ovnsbaking

Redskaper som hjelper deg med

Slow cooking

Det fine med slow cooking er at du kan bare la gryta stå på, så gjør den jobben selv. I mellomtiden kan du gå deg en tur eller bli ferdig med den boka du alltid har hatt lyst til å lese. En annen fordel er at maten smaker mye bedre, da smakene får tid til å utvikle seg.

Les om gode tips og oppskrift til slow cooking

Godt utstyr til slow cooking

Fine produkter til

Sylting og fermentering

Med de riktige krukkene og produktene er det enkelt å lykkes med fermentering og sylting. Syltet og fermentert mat er hyggelige gaver å gi. Spesielt med tiden du har brukt og at matvarene har lang holdbarhet.

Slik lager du din egen saft

Produktene du trenger for lykkes med sylting og fermentering

Pillivuyt porselen
Gode produkter som hjelper deg med

Stek og ovnsbaking

Langtidsstekt stek og ovnsbakte retter hører helgen til. Spesielt med gode venner på besøk er det hyggelig å lage mat som tar litt ekstra tid. Selv om slike retter ofte hører høytiden til er det ikke noe i veien med å lage det oftere.

Gode produkter til stek og ovnsbaking