Vi hjelper deg

Matlagning

Når du skal lage mat, er det ingen hemmelighet at det er noen redskaper som gjør det enklere å lykkes enn andre. Her har vi plukket ut våre favoritter i kjøkkenskapet.

Mat på grillen

Grillmat smaker ikke bare utrolig godt, det er en effektiv og morsom måte å lage mat på. Du sparer oppvask, tid og kan hverdagsimponere familien. Her gir vi deg til tips gode redskaper som gjør det enkelt å lage både klassiske og kreative retter på grillen.

Det du trenger for å

Forenkle matlagingen

Vil du bruke mest tid sammen med familie og venner, og mindre tid på forberedelsene? Da kommer disse redskapene godt med.

Slik lager du

3 gode retter på grillen

Eksperimenter med grillspyd, bakt potet eller focaccia på grillen. Du trenger en god ildfast form til focacciaen, spyd til grillspydene og noen klyper og aluminiumsformer til grønnsakene og potetene. Gode redskaper gjør jobben gøy og enkel!

Tips #1

Klassiske retter på grillen

Svinekoteletter, grillspyd og burger er klassiske retter på grillen. Til det trenger du grillklype, spyd i metall eller disse bambusspydene.  For at du skal kunne gjøre alt klart raskt og enkelt, har vi noen produkter du kommer til å elske.

Klikk her om du leter etter gave til en grillentusiast

Det du trenger for å

Lage klassiske retter på grillen

Tips #2

Spennende retter på grillen

Bakt focaccia, hel fisk og stek er retter som krever litt mer arbeid, men som er veldig spennende. Disse rettene krever noe mer utstyr som ildfaste former, røkeboks eller en støpejerninnsats til grillen.

Det du trenger for å

Lage spennende retter på grillen

Tips #3

Pizza på grillen

Grillen er et ypperlig sted å steke pizza, og med en pizzastein får du et resultat tilnærmet lik den du får på restaurant. Nå får du også pizzastål som tåler enda mer enn pizzastein. Lek deg frem med ulik topping og sleng pizzaen på grillen med en pizzaspade og la grillen gjøre jobben.

Det du trenger for å

Lage pizza på grillen

Fant du ikke det du lette etter?