Vegg malt i Jotun Dark Teal 5454 FOTO: Jotun A/S

Male slett vegg

Å male veggen er den raskeste veien til et nytt uttrykk i hjemmet. Mal én eller flere vegger. Ved å male en kontrastvegg, eller en fondvegg som det også kalles, kan du skape et nytt blikkfang og en flott dybde i rommet. La gardiner og øvrig tekstilinteriør ta igjen fargen for et helhetlig uttrykk. Fargevalg kan få rom til å virke mindre eller større, varmere eller kjøligere. Når du skal velge farger til hjemmet er det viktig å tenke på hvilket rom du maler og hvilken stemning du ønsker i rommet- et energisk rom eller et rom for ro.

Se hele utvalget av maling til slett vegg→

Vegg på bildet er malt med Jotuns Dark Teal 5454. Foto: Jotun A/S

 

 

Male vegg

Våre bestselgere

Male panel

Velg en maling tilpasset panel når du skal male veggpanel, takpanel, dørkarm eller vinduskarm. Husk på å bruke kvist- og sperregrunn på panel med kvist for å unngå kvistgjennomslag i sluttresulatet. Ved å velge ulik glansgrad på malingen kan du skape vakre kontraster og fremheve overflate og detaljer.

Se hele produktutvalget →

Veggpanel på bildet malt med Lady Supreme Finish silkematt 10241 Kalk. Vinduskarm og list er malt med Lady Supreme Finish, superblank 9918 Klassisk Hvit. Foto: Jotun A/S
Male panel

Våre anbefalinger

Male vegg og panel

Dette trenger du

Fargerådgiver - helt gratis

Faktorer som lysforhold, gulvtype, gulvfarge, farger på lister og tak samt interiør og innredning du ønsker å beholde vil virke inn på hvordan fargen tar seg ut i rommet. Usikker på hvilke farger du skal velge? Vi hjelper deg gjerne. Vi har sertifiserte fargerådgivere i alle våre butikker.

Les mer her →

 

Veggfornyer

Lady Minerals Revive

Minerals Revive er har en helt unik tekstur sammenlignet med maling. Den er tykk og fyldig, og kan beskrives som en blanding av sparkel og maling. Den kan forvandle ujevne underlag som glassfiberstrie til lekre, slette og betongaktige vegger.

Du kan i praksis hoppe over steget med å sparkle, pusse og rengjøre før du starter malingen. Påført et godt lag med Minerals Revive direkte på et rent underlag med en malingsrulle. Gå over med en bred sparkelspade for å jevne ut malingen. Dette gjøres i 2 strøk. Vipps- rommet som du kviet deg for å starte med har blitt et rom som smykker hjemmet. Minerals Revive får du kjøpt ferdig blandet i noen av Jotuns utvalgte vakreste farger.

Gå til Lady Minerals Revive → 

Vegg på bildet er malt med veggfornyer Lady Minerals Revive 6352 Evening Green. Foto: Jotun A/S

 

Husk dette

Male bad

Å male vegg på badet er den enkleste og rimeligste løsningen når du ønsker fornyelse av badet. Når du skal male bad og andre våtrom er det spesielt viktig å velge riktig maling for å unngå fuktinntrengning. Jotun våtromsystem og Lady Aqua er fuktbestandig og særlig tilpasset dette formålet. Lady Aqua gir en silkematt finish på veggen og gir deg mulighet til å skifte uttrykk og følge fargetrender, selv på badet.

Se her for Jotun våtromsystem og Lady Aqua →

Vegg på bildet er malt med Lady Aqua 1032 Grå Harmoni. Foto Jotun A/S.
Behandle gulv

Male gulv

Å gi gulvet nytt liv, gir nytt liv til hjemmet. Å behandle gulvet du allerede har er både rimeligere og mer miljøvennlig enn å legge nytt gulv. Om du har tregulv, betonggulv eller laminatgulv kan du velge å male gulvet. Malingen kan blandes i mange farger og kan samtidig fås i blank, halvblank og matt finish. Gulvmaling er også det vi anbefaler når du skal male trapp.

Les mer om maling av gulv →

Påføring av mørk gulvolje på nyslipt gulv
Behandle gulv

Olje gulv

Olje brukes på ubehandlet eller tidligere oljete treflater. Skal du olje gulvet kan du velge mellom gulvolje og hardvoksolje. Gulvolje kan blandes i mange farger og hardvoksolje kan fargetilsettes med innfarging fra gulvolje. Fordelen med olje er at du får en autentisk, matt, deilig overflate som er behagelig for foten. Gulvolje er også godt egnet til trapp.

Les mer om hvordan du kan olje parkett og tregulv →

Nærbilde av mattlakert treverk
Behandle gulv

Lakke gulv

Et nylakkert gulv er en fryd for øyet. Gulvlakk brukes på tregulv og parkett og kan fås i blank, halvblank og matt finish. Blank lakk gir naturlig nok et blankt gulv, mens matt lakk gir samme inntrykk som et oljet gulv, men gir en sterkere overflate. Gulvlakk er særdeles slitesterkt og vil hjelpe deg å ta vare på tregulvet i lang tid.

Les mer om hvordan du kan lakkere tregulv og parkett →

 

Vi hjelper deg med ditt prosjekt