Det viktigste grillutstyret

Det du trenger for å

Forenkle matlagingen

Vil du grille trygt, minimere oppvask og sikre et perfekt resultat? Da kommer disse redskapene godt med.

Slik lager du

3 gode retter på grillen

Eksperimenter med grillspyd, bakt potet eller focaccia på grillen. Du trenger en god ildfast form til focacciaen, spyd til grillspydene og aluminiumsformer til grønnsakene og potetene. Gode redskaper gjør jobben gøy og enkel!

Tips #1

Klassiske retter på grillen

Svinekoteletter, biff, grillspyd og burger er klassiske retter på grillen. Grillspyd kan varieres i det uendelige med ulike kombinasjoner av kjøtt, fisk, skalldyr, grønnsaker og grilloljer. Et tips er å investere i grillspyd som hindrer at maten snurrer rundt når du skal vende spydene på grillen. Er du glad i klassiske grillretter har vi noen produkter du kommer til å elske.

Klikk her om du leter etter gave til en grillentusiast

Det du trenger for å

Lage klassiske retter på grillen

Tips #2

Grillen kan mer enn du tror

Vi kan nevne i fleng hvilke muligheter du har på grillen med riktig utstyr. Lag egg og bacon til frokost med støpejernsplate, saftig hel kylling på rotisseri, bakt focaccia i ildfast form, eller hva med grillet eller røkt fisk?

Vi anbefaler

Lage spennende retter på grillen

Tips #3

Pizza på grillen

Grillen er et ypperlig sted å steke pizza, og med en pizzastein eller pizzastål får du garantert sprø bunn. Lek deg frem med ulik topping og sleng pizzaen på grillen med en pizzaspade og la grillen gjøre jobben.

Det du trenger for å

Lage pizza på grillen

Fant du ikke det du lette etter?