«Finn butikk» klarer ikke å finne min nærmeste butikk. Hvordan kan jeg tillatte at nettleseren min klarer å hente min stedsinformasjon?

Dersom «Finn butikk» ikke fungerer skyldes dette mest sannsynlig at du har tatt av geolokalisering i din nettleser eller på mobilen. For å kunne finne din nærmeste butikk trenger vi å vite hvor du er. Dersom du ikke ønsker å dele din posisjon, kan du enkelt taste inn postnummeret ditt for å finne nærmeste butikk.

Relaterte spørsmål

Dersom kartet på «Finn butikk» ikke fungerer skyldes dette mest sannsynlig at du ikke har godtatt geolokalisering. Forsøk å sette på denne og oppdater siden.

Åpne på egen side

Under «Butikker» finner du en oversikt over våre butikker i hele landet. Her kan du enten bruke geolokalisering for å finne din nærmeste butikk, eller skrive inn postnummeret ditt. På venstre side har vi også sortert alle butikker etter fylke slik at det er lett for deg å finne frem til butikkene.

Åpne på egen side

For å finne din nærmeste Jernia-butikk kan du klikke deg inn på «Butikker»-ikonet. Her kan du enten søke etter din nærmeste butikk basert på geolokalisering eller skrive inn ønsket postnummer.

Åpne på egen side