Jeg har bestilt en vare jeg har betalt med faktura, som jeg ønsker å bytte. Hvordan får jeg tilbakebetalt summen?

Dersom du har betalt med faktura med tjenesten Afterpay har du to alternativer dersom du ønsker å benytte deg av angrefristen og få pengene tilbake: enten besøke din nærmeste Jernia-butikk eller retur på Posten.

Bytte vare i butikk:
Ta med varen og kvitteringen i butikk, så vil du få tilbakebetalt summen på din konto. Disse pengene skal da benyttes til å betale din faktura fra Afterpay.
Finn butikk →

Retur på Posten:
Dersom du ønsker å returnere varen på posten, må du sende varen med angrerettskjema til vår postadresse, så tar vi oss av resten. Dersom fakturaen ikke er betalt enda, vil dette kravet oppheves slik at du slipper å betale fakturaen. Dersom fakturaen allerede er betalt vil du få tilbakeført dette beløpet.

Last ned angrerettskjema

Vår postadresse:
Kveldroveien 19, Vinterbro
Postboks 43, 1402 Ski

Relaterte spørsmål

Dersom du ønsker å opprette en faktura for bedrift kan du benytte betalingstjenesten Afterpay.

Velg «Afterpay Faktura» som betalingsmetode, deretter markerer du boksen «Foretak» og skriver inn organisasjonsnummer. Viktig å merke seg er at dersom du skal velge dette alternativet så må adressen som er tilknyttet bedriftens organisasjonsnummer, samsvare med leveringsadressen. Dette er for å unngå svindel.

Dersom du ønsker å få varen levert til en annen adresse, må du opprette faktura som privatperson og videresende denne til din fakturaavdeling.

Vi hjelper deg gjerne, så ikke nøl med å ta kontakt med vårt kundesenter.

Kontakt oss →

Åpne på egen side

Ja, du som kunde kan velge om du ønsker pengene tilbake i kontanter eller tilbakeføring til ett debetkort. Verdt å merke seg er at vi kun kan tilbakeføre deg i kontanter dersom butikken har et tilsvarende kontantbeløp tilgjengelig i sin kasse på det aktuelle returtidspunktet.

Åpne på egen side

Ja, du kan returnere alle varer som er kjøpt hos Jernia i hvilken som helst Jernia-butikk innenfor angrerettfristen, selv om de ikke fører varen på det akutelle returtidspunktet.

Åpne på egen side