Kan jeg betale med Vipps?

Ja, du kan betale med Vipps i vår nettbutikk og vi jobber stadig med å utvide betalingsmulighetene her. Vipps gjør det enkelt og effektivt for deg å handle på nett. Du trenger verken kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode – alt du trenger er mobilen din.

Relaterte spørsmål

Som bedriftskunde hos oss kan du søke om kreditt, og få godkjent kredittkjøp neste på sekundet! Les mer om Jernia Bedrift og kredittkjøp her.

Åpne på egen side

Enkelte ganger kan det oppstå tekniske problemer når du skal gjennomføre en betaling. Det kan være mange årsaker til dette. Har du sørget for at kortet har tilstrekkelig med penger på kortet og bruker den seneste versjonen av din nettleser?

Dersom du fortsatt ikke får gjennomført betalingen din kan du ta kontakt med vår kundeservice, så vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg.

Kontakt oss →

Åpne på egen side

Når du har valgt leveringsmetode i utsjekken i nettbutikken, kan du legge til ønsket leveringsadresse. Dette vil bli adressen din ordre blir levert til. Har du valgt faktura som betalingsmåte, legger du inn ønskede fakturaadresse under betalingsmetode. Dersom du er bedrift må leveranseadresse samsvare med den Brønnøysund-registrerte firmaadressen for at betalingen skal gå igjennom.

Har du spørsmål knyttet opp mot din leveringsadresse?
Kontakt oss →

Åpne på egen side