-30%
TRAKTØRPANNE 28CM CS+

SCANPAN TRAKTØRPANNE 28CM CS+

Se alt fra SCANPAN
0 av 5
Bra
Bedre
Best

Kan brukes i stekeovn opptil 250°C

Tåler oppvaskmaskin og metallredskaper

Til alle koketopper, inkludert induksjon

Optimal varmefordeling for jevnt stekeresultat

Produsert i Danmark

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Medlemspris

1 728,-

Ikke medlem 2 469,-

Logg inn eller bli medlem for å få tilbudet.

Nettlager Utsolgt


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Traktørpanne 28 cm CS+ fra Scanpan. Opplev enestående matlagingsglede med Scanpan sin traktørpanne med keramisk titaniumbelegg. En panne du kan ha glede av lenge. Chefpannen er produsert i rustfritt stål med glasslokk, som gir en praktisk mulighet for å se maten under tilberedning. De buede sidene gjør det enkelt å komme til med kjøkkenredskaper. Sidehåndtakene er festet med niter og støpt i rustfritt stål, og de forblir kalde under tilberedning. 

Traktørpannen er skapt for allsidighet og den kan brukes i stekeovnen ved temperaturer opptil 250°C. Det gir deg flere muligheter når det gjelder matlagingsteknikker og retter du kan eksperimentere med. Den optimale varmefordelingen i pannen sikrer jevn og presis tilberedning hver gang du setter i gang. Traktørpannen tåler dessuten bruk av metallredskaper. 

Selv rengjøringen er en lek, da pannen enkelt kan plasseres i oppvaskmaskinen for en grundig og effektiv rengjøring. Men for å gi traktørpannen et godt og langt liv anbefales det å rengjøre godt med oppvaskbørste og oppvaskmiddel, og å unngå hurtig oppvarming og nedkjøling. 

Vurderinger og omtaler