CHEFPANNE 32CM M/LOKK CTX
CHEFPANNE 32CM M/LOKK CTX
CHEFPANNE 32CM M/LOKK CTX
CHEFPANNE 32CM M/LOKK CTX
CHEFPANNE 32CM M/LOKK CTX
Logo for SCANPAN

SCANPAN CHEFPANNE 32CM M/LOKK CTX GAVEESKE

Bra
Bedre
Best
0 av 5

Kan brukes i stekeovn opptil 250°C

Stratanium® non-stick-overflate tåler metallredskaper

Til alle koketopper, inkludert induksjon

Optimal varmefordeling for jevnt stekeresultat

Produsert i Danmark

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 4 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Kokkepanne 32 cm med lokk fra Scanpan. Elegant og funksjonell chefpanne som vil revolusjonere måten du lager mat på. En kokkepanne har samme egenskapene som en traktørpanne, men med to korte håndtak egner pannen seg også perfekt som en serveringspanne. Pannen er laget av aluminium og stål, og det minimalistiske designet gjør at pannen ser flott ut på kjøkkenet ditt. Håndtaket i rustfritt stål gir et sikkert grep og holder seg kjølig under bruk. 

Stekepannen er utstyrt med vårt solide og rengjøringsvennlige nonstick-belegg, som gir maksimal holdbarhet og gjør matlagingen til en lek. Pannen kan brukes på alle typer komfyrer, inkludert induksjon.

Kokkepannen tåler oppvaskmaskin, men for å sikre en lang levetid for nonstick-belegget, anbefaler vi å rengjøre pannen med oppvaskmiddel og unngå rask oppvarming og nedkjøling. Med en ildfast temperatur på opptil 250°C kan du lage maten din på høy varme uten å bekymre deg for at pannen skal skades.

Kokkepannen leveres med et lokk, slik at du kan holde fuktigheten inne og få til en enda mer smakfull matopplevelse. Vår chefpanne vil være det perfekte tillegget til kjøkkenet ditt, og den vil hjelpe deg med å lage smakfulle retter på en enkel måte!

Bunndiameter 22,8 cm

Vurderinger og omtaler