CHEFPANNE 32CM M/L CS+
CHEFPANNE 32CM M/L CS+

SCANPAN CHEFPANNE 32CM M/L CS+

Se alt fra SCANPAN
0 av 5
Bra
Bedre
Best

Kan brukes i stekeovn opptil 250°C

Tåler oppvaskmaskin og metallredskaper

Til alle koketopper, inkludert induksjon

Optimal varmefordeling for jevnt stekeresultat

Produsert i Danmark

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet

2 799,-

Nettlager Utsolgt


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Chefpanne 32 cm CS+ fra Scanpan. Opplev enestående matlagingsglede med Scanpan sin chefpanne med keramisk titaniumbelegg. En panne du kan ha glede av lenge. Chefpannen er produsert i rustfritt stål med glasslokk, som gir en praktisk mulighet for å se maten under tilberedning. De buede sidene gjør det enkelt å komme til med kjøkkenredskaper. Sidehåndtakene er festet med niter og støpt i rustfritt stål, og de forblir kalde under tilberedning. 

Chefpannen er skapt for allsidighet og den kan brukes i stekeovnen ved temperaturer opptil 250°C. Det gir deg flere muligheter når det gjelder matlagingsteknikker og retter du kan eksperimentere med. Den optimale varmefordelingen i pannen sikrer jevn og presis tilberedning hver gang du setter i gang. Chefpannen tåler dessuten bruk av metallredskaper. 

Selv rengjøringen er en lek, da pannen enkelt kan plasseres i oppvaskmaskinen for en grundig og effektiv rengjøring. Men for å gi chefpannen et godt og langt liv anbefales det å rengjøre godt med oppvaskbørste og oppvaskmiddel, og å unngå hurtig oppvarming og nedkjøling. 

Vurderinger og omtaler