TALLERKEN ALV 28CM
TALLERKEN ALV 28CM
TALLERKEN ALV 28CM
TALLERKEN ALV 28CM

WIK&WALSØE TALLERKEN ALV 28CM

Se alt fra WIK&WALSØE
Laget av feltspatporselen
Tåler oppvaskmaskin
Velkjent og populært alvemønster

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
319,-

50+ På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Tallerken / asjett 28cm Alv fra Wik & Walsøe. Tallerkenen er dekorert med det velkjente alvemønsteret som viser en alv som forsiktig balanserer på de mystiske grenene. Alven symboliserer drømmer, håp og troen på å gjøre det umulige mulig. Tallerkenen er like fin å dekke middagsbordet med, til hverdags som til fest. Kombiner den gjerne med andre produkter fra porselenserviset i Alv serien, eller som en vakker kontrast til andre serviser.   

Serviset er produsert i feltspatporselen som kjennetegnes av sin hvithet, glansfulle glasur, gjennomskinnelighet og rene klang. Det består av rene naturlige råstoffer og blir ofte kalt "det hvite gull". Feltspatporselenet er 100 % tett, svært hygienisk og vil aldri krakelere. Det egner seg derfor veldig godt til hverdagsbruk.

Serviset kan vaskes i oppvaskmaskin med skånvask, og for å beholde porselenet glansfullt og vakkert så lenge som mulig anbefales det bruk av glansemiddel. Beholder du den glansfulle overflaten blir porselenet mer motstandsdyktig mot riper og nedmatting av glasuren. Tåler mikrobølgeovn og stekeovn, men vær oppmerksom på at store temperaturforskjeller kan forårsake termosjokk slik at porselenet knuser. Sørg derfor for at porselenet er romtemperert. Skal serviset inn i ovnen kan du sette det inn i kald ovn slik at serviset gradvis varmer seg opp.