BITZ GLASSTALLERKEN AMBER 18CM

Se alt fra BITZ
89,50
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Dekk opp med flotte tallerkener i sprayfarget, resirkulert glass i fargene amber, rosa og blå.

Bruk dem til salat eller kaker, eller som små serveringsfat. Når du kjøper BITZ Kusintha-produkter, bidrar du til å skape forandring for utsatte barn i Malawi. Kusintha-glasset er produsert i Spania, og de vakre fargene er avstemt for å passe sammen med de fargerike glasurene i BITZ populære steintøyserie.

Kusintha er et initiativ startet av Christian Bitz og Lisette Rützou, i samarbeid med Røde Kors. Målet er donasjoner på mer enn 1 000 000 kr via salget av BITZ Kusintha-kolleksjonen over 5 år. Midlene går direkte til frivillige prosjekter, som koordineres av Røde Kors i Malawi. Samarbeidet sikrer at hjelpen kommer dit hvor behovet er størst.

Kusintha betyder endring, og det er nettopp endring som er målet for prosjektet. Vann er viktig, og spesielt mangelen på mat og vann er en utfordring i Malawi, hvor bar 1/3 av befolkningen har tilgang på rent vann.

Produsent
Varenummer

00912112

EAN

5722009121122

Produsentens Varenummer

912112

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser