SAUSENEBB M/SKÅL ALV
SAUSENEBB M/SKÅL ALV

WIK&WALSØE SAUSENEBB MED SKÅL ALV

Se alt fra WIK&WALSØE

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
599,-

22 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Sausenebb med skål Alv fra Wik & Walsøe. Serveringssettet er dekorert med det velkjente alvemønsteret som viser en alv som forsiktig balanserer på de mystiske grenene. Alven symboliserer drømmer, håp og troen på å gjøre det umulige mulig. Kombiner den gjerne til porselenserviset i Alv serien, eller som en vakker kontrast til andre serviser.   

Serviset er produsert i feltspatporselen som kjennetegnes av sin hvithet, glansfulle glasur, gjennomskinnelighet og rene klang. Det består av rene naturlige råstoffer og blir ofte kalt "det hvite gull". Feltspatporselenet er 100 % tett, svært hygienisk og vil aldri krakelere. Det egner seg derfor veldig godt til hverdagsbruk.

Serviset kan vaskes i oppvaskmaskin med skånvask, og for å beholde porselenet glansfullt og vakkert så lenge som mulig anbefales det bruk av glansemiddel. Beholder du den glansfulle overflaten blir porselenet mer motstandsdyktig mot riper og nedmatting av glasuren. Tåler mikrobølgeovn og stekeovn, men vær oppmerksom på at store temperaturforskjeller kan forårsake termosjokk slik at porselenet knuser. Sørg derfor for at porselenet er romtemperert. Skal serviset inn i ovnen kan du sette det inn i kald ovn slik at serviset gradvis varmer seg opp.