56%
BESTIKKSETT 30 DELER WMF ATRIA
BESTIKKSETT 30 DELER WMF ATRIA
BESTIKKSETT 30 DELER WMF ATRIA

WMF BESTIKKSETT 30 DELER WMF ATRIA

Se alt fra WMF
Tysk kvalitet
Tåler oppvaskmaskin
Perfekt balanse i hånden
Laget av Cromargan® rustfritt stål 18/10

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Tilbudspris
799,-

Før 1 799,-

16 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

WMF Atria bestikk laget av Cromargan® rustfritt stål 18/10 er uslitelig, enkelt å rengjøre, ruster ikke og tåler oppvaskmaskin. Rett og slett unik eleganse.

Atria 30 delers bestikksett er beregnet til 6 personer og inneholder følgende:
6 x spiseskjeer, 6 x spisegafler, 6 x spisekniver, 6 x teskjeer og 6 x kakegafler.

Bestikk skal brukes, ikke beundres. Ta frem ditt beste sett hver dag. Når du skal imponere vil det fortsatt se like elegant ut som første dagen.

  • WMF Cromargan®: Fremstilt av Cromargan® rustfritt stål 18/10 i en ekstra høy kvalitet. Cromargan® er WMFs forsikring til deg om at vi alltid bruker rustfritt stål 18/10 i den beste kvaliteten til bestikket ditt.
  • Knivskarp egg: WMFs kniver har en helt unik spesialdesignet, sagtakket knivsegg som sikrer optimal skarphet i hele knivens levetid.
  • Holdbar rustfrihet: WMF-bestikk er laget av Cromargan® rustfritt stål 18/10, som sikrer deg mot at det ruster. Ved korrekt behandling og rengjøring kan bestikket ditt holde seg rustfritt hele livet.
  • Perfekt balanse i hånden: WMF bestikk har et vakkert, gjennomtenkt design, og er laget for å bli brukt hver eneste dag. Hver del er ergonomisk utformet så den passer godt i hånden og er behagelig å spise med.
  • Motstandsdyktighet: Overflaten i Cromargan® rustfritt stål 18/10 sikrer motstandsdyktighet mot syre i maten, gir ikke bismak, er fargebestandig og lett å vedlikeholde
  • Tåler oppvaskmaskin: WMF-bestikket er veldig lett å vedlikeholde, og kan rengjøres i oppvaskmaskinen.
  • Tysk kvalitet, grundighet, innovasjon og design: Designet og fremstilt av eksperter, og kvalitetssjekket med omhu
  • WMFs prisvinnende design: WMF tilbyr et stort utvalg av prisvinnende designprodukter, så det finnes noe for enhver smak og personlige stil.