WMF BESTIKKSET ATRIA I CROMARGAN® 24 DELER

Se alt fra WMF
  • Tåler oppvaskmaskin
1 399,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Atria 24 delers bestikksett er beregnet til 6 personer og inneholder følgende:
6 x spiseskjeer, 6 x spisegafler, 6 x spisekniver og 6 x teskjeer
WMF Atria bestikk laget av Cromargan® rustfritt stål 18/10 er uslitelig, enkelt å rengjøre, ruster ikke og tåler oppvaskmaskin. Rett og slett unik eleganse.

  • WMF Cromargan®: Fremstilt av Cromargan® rustfritt stål 18/10 i en ekstra høy kvalitet. Cromargan® er WMFs forsikring til deg om at vi alltid bruker rustfritt stål 18/10 i den beste kvaliteten til bestikket ditt.
  • Knivskarp egg: WMFs kniver har en helt unik spesialdesignet, sagtakket knivsegg som sikrer optimal skarphet i hele knivens levetid.
  • Holdbar rustfrihet: WMF-bestikk er laget av Cromargan® rustfritt stål 18/10, som sikrer deg mot at det ruster. Ved korrekt behandling og rengjøring kan bestikket ditt holde seg rustfritt hele livet. 
  • Perfekt balanse i hånden: WMF bestikk har et vakkert, gjennomtenkt design, og er laget for å bli brukt hver eneste dag. Hver del er ergonomisk utformet så den passer godt i hånden og er behagelig å spise med. 
  • Overflaten i Cromargan® rustfritt stål 18/10 sikrer motstandsdyktighet mot syre i maten, gir ikke bismak, er fargebestandig og lett å vedlikeholde
  • Tåler oppvaskmaskin: WMF-bestikket er veldig lett å vedlikeholde, og kan rengjøres i oppvaskmaskinen. 
  • Tysk kvalitet, grundighet, innovasjon og design: Designet og fremstilt av eksperter, og kvalitetssjekket med omhu
  • WMFs prisvinnende design: WMF tilbyr et stort utvalg av prisvinnende designprodukter, så det finnes noe for enhver smak og personlige stil.
Produsent
Varenummer

58019417

EAN

4000530659163

Produsentens Varenummer

WMF ATRIA

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser