HARDANGERBESTIKK BESTIKKSETT TINA 48 DELER

Se alt fra HARDANGERBESTIKK
2 999,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Et stilrent bestikksett i serien Tina fra Hardangerbestikk. Bestikksettet består av 48 deler med gaffel, kniv, skje og teskje til 12 personer. 

Tina er et flott eksempel på modernistisk, skandinavisk design.  Serien er skapt av den anerkjente norske designeren Per Finne, og ble lansert i 2010 av Hardangerbestikk.

Stilen er ren og selvsikker, og står i sterk kontrast til de elegante kurvene som preger flere andre serier. Tina er skapt spesielt for folk som er opptatt av moderne design. 

De modige linjene og den rene estetikken gjør at bestikket er like anvendelig til hverdagsmiddager som til spesielle anledninger.

Produsent
Varenummer

11764270

EAN

7058676150485

Produsentens Varenummer

615048

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Serie Tina

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser