For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

ØYO BIFFBESTIKK 4 PERSONER POM SORT I FILTMAPPE

Se alt fra ØYO

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

1 359,-

1 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Elegant biffsett i svært god kvalitet til 4 personer med POM skaft. Bestikket levers i og kan videre oppbevares i en lekker filtmappe.

  • Kniv bladlengde: 10,7 cm
  • Total lengde: 21,7 cm
  • Gaffel: 10,5 cm
  • Total lengde: 21,5 cm.

Å lage mat og nyte et måltid henger sammen men er samtidig to ulike opplevelser. Selve matlagingen leder opp til opplevelsen av å spise maten du har laget. En matopplevelse blir aldri fullkommen uten det mest essensielle verktøyet - nemlig bestikket.

Skarpheten på Øyo biffbestikk gir deg en matopplevelse med det lille ekstra. Enten du skal skjære et mørt kjøttstykke, fisk eller grønnsaker bidrar bestikket til at maten kuttes opp i perfekte biter før maten treffer smaksløkene på tungen din. Knivene er i herdet stål som holder kniven skarp lenge og med et skaft i materialet Polyoxymethylen (POM) har du et slitesterk bestikk.

Biffsettet er til fire personer og kommer i bærekraftig filtmappe med skinndetaljer som er perfekt for oppbevaring av bestikket. En hver matopplevelse kan du ta med deg ut på tur og med en beskyttende emballasje kan du putte bestikket rett i sekken din.

Nyt et hvert måltid med Øyo biffbesikk og forsterk din totale matopplevelse, hver eneste dag. 

Bestikket benyttes av kjente restauranter som Feinschmecker, Stattholdergården, Sofias cafe og bar, Bardøla Høyfjellshotell, Hallingstuene og andre. Det blir hevdet at de får ekstremt mye ros for mørt kjøtt etter at dette bestikket ble tatt i bruk.