BY ARABIA MUMMI BOLLE 15CM MISA GUL 15CM

Se alt fra BY ARABIA
249,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Mummibolle med motiv av Misa og hunden hennes Ynk.

Historien om Mummimammas hushjelp, Misa, ble publisert i 1956 i tegneserien «På lissom». I tegneserien blir Misa hushjelpen til Mummifamilien. Misa eier en hund som heter Ynk. 

Misa er en redd og noe nevrotisk karakter. Hun ser ulykkelig ut i det røde forkleet sitt, men hun hjelper Mummimamma med alt husarbeidet. Misa og hunden Ynk deler hemmeligheter som Snorkfrøken finner ut av, og Snorkfrøken hjelper Misa å finne en løsning på problemene sine. Dette er en lettelse for Misa og Ynk, og de lærer å leke og ha det gøy slik som resten av Mummifamilien. 

Illustasjonen på mummibollen Misa viser Misa som tar oppvasken. Mummimamma forteller Misa at hun alltid tar oppvasken med regnvann. Misa ser på berget med oppvask og konstaterer at det ikke har regnet på lenge. 

Bollen er 15 cm i diameter. Bollen er ildfast, kan fryses, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produsent
Varenummer

58019893

EAN

6411801007251

Produsentens Varenummer

1052346

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Diameter 15 cm

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser