HOLMEGAARD KARAFFEL PERFECTION 220CL

Se alt fra HOLMEGAARD
499,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Perfection karaffel 220 cl (75 cl)

Med en karaffel / dekanter i Perfection serien får du utnyttet vinen til sitt fulle potensiale. når du dekanterer vinen vil også en ung hverdagsvin få en mye større smaksopplevelse. Tom Nybroe har skapt karaffelen med fokus på riktig behandling av vin. Når du heller langs karaffelens smale hals, slynges vinen rundt av sentrifugalkraften og legger seg i et millimetertynt lag på innsiden, og det sørger for en effektiv luftig av vinen. En god gaveidé – og naturligvis et must hvis du vil invitere på vinsmaking.

Tom Nybroe har designet perfection-serien som har utrolig mye fine glass. Serien har en skjenkelinje som går igjenn i alle glassene i serien.

Produsent
Varenummer

11743774

EAN

5706422910518

Produsentens Varenummer

4802319

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Materiale Glass
Volum 220 cl
Serie Perfection

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser