KRUS VINTER MUMMI 2019 TUNG SNØ 0,3L

249,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Mummikopp "Tung snø" er vinterens sesongkrus for 2019.  

Motivet på vintersesongens krus viser et grantre nedtynget av snø og er hentet fra Tove Janssons bok "Trollvinter" som kom ut i 1957. 

Illustrasjonen viser Mummitrollet som har våknet midt i vinterdvalen. Resten av familien sover fortsatt, men Mummitrollet er modig og går ut i den magiske, vidunderlige vinteren. Han er forbløffet over Mummidalen som er dekket av snø og av granen som er trykket sammen under den tunge snøen. 

Mummitrollet blir glad for å se Lille My, ettersom han trodde alle de andre fortsatt lå i dvale. De får selskap av Knøttet og et ekorn, som akkurat har vært i hulen og vekket Lille My. Lille My er sint på ekornet ettersom den har bitt hull i soveposen hennes. 

Mymlen sover fortsatt inne i hulen, i sin egen pappeske og hun våkner ikke til tross for søsterens iherdige innsats. Mummitrollet beundrer vårsolen og plutselig husker han hvor glad han er i sommeren.  

En mummikopp er en perfekt gave til en som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og passer like godt til voksne som til barn.

Mummikoppene har blitt populære samlerobjekter. Spesielt har mummikoppene som produseres i begrenset opplag, som dette, en enorm etterspørsel. 

Kruset rommer 0,3L. Koppen er ildfast, kan fryses, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

 

Produsent

Varenummer

58019538

EAN

6411801006551

Produsentens Varenummer

1028338

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Volum 0,33L

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser