MOOMIN BY ARABIA MUMMI KRUS 0,3L DEN SISTE DRAGEN

Se alt fra MOOMIN BY ARABIA
149,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Mummikoppen "Den siste dragen" er ett av 4 mummikrus som er produsert som en hyllest til den nye animerte TV-serien om Mummitrollet vennene hans i Mummidalen.

En mummikopp er en perfekt gave til en som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og passer like godt til voksne som til barn. Mummikoppene har blitt populære samlerobjekter. Spesielt har mummikoppene som produseres i begrenset opplag en enorm etterspørsel.

Motivet på mummikopp "Den siste dragen" illustrerer historien om Mummitrollet som venter på at hans beste venn, Snusmumrikken, skal komme tilbake fra en lang vandring. Han blir veldig skuffet når han innser at hans husdyr, dragen, liker bedre å leke med Snusmumrikken enn han selv.

Kruset rommer 0,3L. Koppen er ildfast, kan fryses, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produsent
Varenummer

58019113

EAN

6411801006490

Produsentens Varenummer

1028332

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Volum 0,3 L

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser