- Covid 19

BY ARABIA KRUS MUMMI 0,3L SNUSMUMRIKKEN OG ILDÅNDEN

Se alt fra BY ARABIA
  • Tåler fryser, stekeovn, mikro og oppvaskmaskin
249,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Illustrasjonen på mummikoppen "Snusmumrikken og ildånden" er hentet fra en episode i animasjonsserien "Mummidalen" hvor Mummitrollet, Snusmumrikken, Snorkfrøken og Sniff står overfor et farlig oppdrag, og illustrasjonen viser de kjente karakterene på stylter.

Mummidalen trues av et vulkanutbrudd og Mummitrollet må hjelpe Snusmumrikken å føre ildånden tilbake til vulkanens dyp. Mummitrollet og vennene hans tar fatt på den viktige oppgaven.

En mummikopp er en perfekt gave til en som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og passer like godt til voksne som til barn. Mummikoppene har blitt populære samlerobjekter. Spesielt har mummikoppene som produseres i begrenset opplag en enorm etterspørsel.

Kruset rommer 0,3 liter. Koppen er ildfast, kan fryses, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
Produsent
Varenummer

58020864

EAN

6411801007565

Produsentens Varenummer

1055219

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser