For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

HOLM STEKEPANNE I JERN 28CM

Se alt fra HOLM

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

369,-

3 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Jernpanne 28 cm fra merket til den danske kokken Claus Holm. Jernpanne har fantastiske stekeegenskaper til både kjøtt og grønnsaker som ofte skal stekes på høy temperatur. Siden materialet tåler høy temperatur, kan maten stekes på såpass høy varme, at det danner en skorpe på maten, slik at saft og smak bevares i maten.

Førstegangsbruk:

Første gang skal pannen varmes opp langsomt og «brennes inn». Dette gir jernpannen et naturlig nonstick-belegg.

  1. Hell rikelig med olje i pannen, og varm den langsomt opp til den ryker.
  2. Hell ut oljen, og så er pannen klar for saftige biffer og sprø grønnsaker.

Etter bruk:

  1. Vask stekepannen kun i varmt vann,
  2. Tørk godt
  3. Smør inn med et tynt lag matolje.

NB! Ikke bruk såpe, og vask den aldri i oppvaskmaskinen. Med tiden SKAL jernpannen blir mørk og fet, det er da den er aller best!