HOLM BLINISPANNE MED 4 HULL I STØPEJERN

Se alt fra HOLM
369,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer
1 på nettlager

Velg butikk. Hent og betal varen etter to timer.

× Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.
Lukk

  Takk for din reservasjon!

  Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til henting hos .

  × Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.

  Lukk

  Noe gikk galt...

  Det gikk desverre ikke an å reservere produktet akkurat nå, vennligst prøv igjen.

  ** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

  Produktinformasjon

  Blinispanne med 4 hull i støpejern. Kan brukes til mer enn tradisjonelle blinis - HOLM foreslår blant annet  små eggepannekaker, røstipoteter, fete pannekaker, tortillas eller speilegg med krydder. 

  38*22,4*3cm.  

  Perfekt til alle varmekilder - inkl. induksjon. Dette produktet er produsert i rå støpejern, og har derfor også en rå overflate. Ved bruk på komfyr/glassplate er det derfor viktig å løfte pannen når du skal flytte på den - må ikke skyves frem og tilbake på komfyren. Tåler også stekeovn og grill. 

  Støpejern holder på- og fordeler varmen jevnt og effektivt. Egner seg ikke til syrlige matvarer (f.eks. tomater og frukt). Bruk aldri støpejern til langtidsoppbevaring. 

  Tåler ikke oppvaskmaskin. Rengøres i varmt vann med oppvaskmiddel. Sørg for at støpejern er helt tørt før det settes bort til largring.  

  Vedlikeholdsinstruksjon vedlagt. 
   

  Produsent
  Varenummer

  00200386

  EAN

  5722002003869

  Produsentens Varenummer

  200386

  Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser