For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer
STEKEPANNE ONEPAN 28 CM

BY TAREQ TAYLOR STEKEPANNE ONEPAN 28 CM ALUMINIUM/KERAMISK BELEGG

Se alt fra BY TAREQ TAYLOR
God Deal
Inngår i et sirkulært retursystem
Når belegget på pannen blir slitt, byttes den mot en ny
Keramisk non-stick belegg - fri for PFAS

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
1 299,-

2 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

ONEPan stekepanne 28cm. Med ONEPan trenger du bare en stekepanne for resten av livet! Stekepannen inneholder ikke PFAS, og inngår i et sirkulært retursystem. Når pannens belegg blir slitt, bestller du en ny stekepanne med nytt belegg og returnerer den du har. Den gamle stekepannen settes i stand og tas i bruk igjen, og igjen og igjen. 

ONEPan er laget av resirkulert aluminium med håndtak av støpt stål og keramisk non-stick belegg i pannen. Støpt aluminium gir en svært god varmefordeling og sikrer jevn temperatur ved steking. Det keramiske non-stick belegget sørger for at maten ikke brenner seg fast, og gjør stekepannen enkel å rengjøre. Alle typer redskaper kan brukes i pannen, men plast, silikon og tre er mest skånsomt mot belegget.

Pannen kan brukes på alle varmekilder, inkludert induksjon og stekeovn opptil 300 grader. For rengjøring kan den vaskes i oppvaskmaskinen, men for best resultat vasker du den for hånd med varmt vann og oppvaskmiddel. Pass på at pannen har fått kjølt seg ned etter bruk før du tilsetter kald væske. Ellers kan pannen slå seg på grunn av for store eller raske temperatursvingninger. Pannen bør tørkes umiddelbart etter rengjøring. Skulle mat brenne seg fast i pannen, er den likevel enkel å rengjøre. Hell vann i den avkjølte pannen til det dekker det skitne området, og varm den på platetoppen, så slipper den fastbrente maten raskt. 

Alt kjøkkenutstyr med belegg vil bli slitt før eller senere. Med din ONEPan bestiller du bare en ny. Du får en overhalt stekepanne, og du sender din gamle, slitte panne i retur i den samme emballasjen.