BEKA STEKEPANNE I FORSTERKET ALUMINIUM 24CM

Se alt fra BEKA
549,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Beka Twist panne 24cm 20 % større stekeflate

Pannen er 24 i diameter øverst på pannen, som normalt har en skråvinkel ned til stekeflaten. I Twist-serien har de valgt å lage denne «skrå» kanten mye rettere ned mot stekeflaten, det gir da 20% større stekeflate enn normalt.


3x mindre energi bruk: Beka har utviklet en ny Eco-Friendlier bunn i pannen, og det har med materialene som pannen er bygd opp av, samt den nye økologiske produksjonsmåten på produktet.

  • Lag 1: High-temperature-resistant slippbelegg
  • Lag 2 og 4: Exslusive Hard- oxidized teknologi på belegget.
  • Lag 3: Ekstra tykt aluminiumsmateriale i bunnen, bygd sammen med stålplate, rett kant, bedre varmefordeling, også i veggen på pannen.
  • Lag 5,6,7: High-quality 3-lags PROA fritt slippbelegg, med superior non-stick kvalitet.

Summen av dette gjør at denne pannen bruker 3x mindre energi, i forhold til en panne med samme tykkelse i bunn og vegg (4.7mm, 4,2mm). Dette er det vi kaller en «tykkbunnet» panne

 

Produsent
Varenummer

58019444

EAN

3458163867249

Produsentens Varenummer

13867244

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser