VICTORINOX KJØTTKNIV 18CM

Se alt fra VICTORINOX
  • 18cm knivblad
  • Rustfritt stål med trehåndtak
  • Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- og produksjonsfeil
699,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

KJØTTKNIV 18CM

Kjøttkniven har 18 cm langt blad og med treskaft. Brukes til grovt utskjæringsarbeid og skjæring av kjøtt. Victorinox sine produkter har livstidsgaranti mot material- og produksjonsfeil.

Victorinox Wood, en serie kniver og tilbehør med tidløst design og håndtak i polert rosentre. Håndtakene FSC-sertifisert. Rosentre er et hardt treslag med høyt oljeinnehold og krymper derfor lite. Håndtak i Wood serien har høy glans og er også motstandsdyktig mot fukt.

Knivene og redskapene er laget av rustfritt stål og er både skarpe og lette å rengjøre. Produkter med håndtak av rosentre skal vaskes for hånd, men tåler unntaksvis vask i oppvaskmaskin. Ved riktig vedlikehold og håndtering holder knivene lenge.

Produsent

Varenummer

14230320

EAN

7611160504258

Produsentens Varenummer

14230320

Tilbehør

Teknisk informasjon

Størrelse 18 cm

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser