ØYO JAPANSK KOKKEKNIV TRIANGEL 19CM

Se alt fra ØYO
899,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

ØYO JAPANSK KOKKEKNIV TRIANGEL 19CM

Japansk kokkekniv med hull og riller for å unngå vakuum når man kutter. En allsidig og effektiv kjøkkenkniv til kjøtt, fisk og grønnsaker. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Skaft i oljet Eik som er formet som en Triangel. Formen på skaftet gir en perfekt ergonomi for hånden, slik at trykket på kniven blir optimal ved bruk. Bladlengde 19cm og totallengde 31,5cm.

Triangel knivserien fra Øyo er utviklet med tanke på helhet, der ergonomi, design og miljø er ivaretatt. Skaftet er laget i oljet lys eik, og er formet som et triangel. Perfekt ergonomi for hånden, slik at trykket på kniven blir optimalt ved bruk. Med knivene medfølger en spesialdesignet slire i ullfilt med magneter, som beskytter kniven under oppbevaring. Da kan kniven trygt ligge i skuffen, henges opp på veggen, eller bli tatt med på tur uten at kniven blir skadet. Knivserien er designet av Mats Herding Solberg.

En tradisjonell brødkniv med serratering (bølgeslipt egg) som enklere skjærer gjennom skorper og andre harde overflater. Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring.

Herdet på Rockwell 55-57. Kokkekniver bør helst vaskes for hånd og slipes jevnlig. Da holder knivene seg skarpe, og du kan ha den samme kniven i år etter år.

Produsent
Varenummer

11761426

EAN

7051750055539

Produsentens Varenummer

05553

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Størrelse 19cm
Lengde 31,5cm
Serie Triangel

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser