KOKKEKNIV 20CM
KOKKEKNIV 20CM
Logo for KAI SHUN

KAI SHUN KOKKEKNIV 20CM

0 av 5

32 lag damask

Håndtak av pakkatre

Velegnet til de fleste skjæreoppgaver

Ultra-skarpt 20 cm blad

Høypresterende rustfritt stål

Ergonomisk håndtak

Velegnet for profesjonelle og hjemmekokker

Stilren og moderne design

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Kokkekniv 20 cm i den legendariske og bestselgende KAI Shun Classic serien. En allsidig kniv som egner seg til både fisk, kjøtt og grønnsaker. Kniven er produsert i høyytelses VG-MAX stål med 32-lags damaskstål. Dette betyr en sylskarpkniv med utrolige skjæreegenskaper over lang tid. Håndtaket er D-formet og fremstilt i PakkaWood. Et komposittmateriale som er svært holdbart og gir et godt grep. Knivene er håndlaget i Japan etter gamle samuraitradisjoner. 

  • 61 (±1) HRC Rockwell.  
  • Blad 20 cm

Vurderinger og omtaler