ØYO KOKKEKNIV TRIANGEL 23CM

Se alt fra ØYO
  • Bladlengde 23cm
  • Effektiv kokkekniv som egner seg til både kjøtt og fisk
  • Denne kniven kan også brukes til å tranchere kjøtt med
319,- Før: 799,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer
26 på nettlager

Velg butikk. Hent og betal varen etter to timer.

× Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.
Lukk
KOKKEKNIV 23CM TRIANGEL
-60%

    Takk for din reservasjon!

    Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til henting hos .

    × Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.

    KOKKEKNIV 23CM TRIANGEL
    -60%
    Lukk

    Noe gikk galt...

    Det gikk desverre ikke an å reservere produktet akkurat nå, vennligst prøv igjen.

    Velg ønskeliste

    Lukk
    Logg inn for å legge i ønskeliste

    ** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

    Produktinformasjon

    ØYO KOKKEKNIV TRIANGEL 23CM

    Kokkekniv med bladlengde 23cm og totallengde 35cm.

    Triangel knivserien fra Øyo er utviklet med tanke på helhet, der ergonomi, design og miljø er ivaretatt. Skaftet er laget i oljet lys eik, og er formet som et triangel. Perfekt ergonomi for hånden, slik at trykket på kniven blir optimalt ved bruk. Med knivene medfølger en spesialdesignet slire i ullfilt med magneter, som beskytter kniven under oppbevaring. Da kan kniven trygt ligge i skuffen, henges opp på veggen, eller bli tatt med på tur uten at kniven blir skadet. Knivserien er designet av Mats Herding Solberg.

    Denne kniven er en tradisjonell og effektiv kokkekniv og et populært valg blant de profesjonelle. Kniven egner seg til både kjøtt og fisk. Denne kniven kan også kalles trancherkniv, da den er stor nok, og skarp nok til å tranchere kjøtt med.

    Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57.

    Kokkekniver bør helst vaskes for hånd og slipes jevnlig. Da holder knivene seg skarpe, og du kan ha den samme kniven i år etter år.

    Produsent
    Varenummer

    58017281

    EAN

    7051750055546

    Produsentens Varenummer

    05554

    Teknisk informasjon

    Størrelse 23cm
    Lengde 35cm
    Serie Triangel

    FINN INSPIRASJON OG TIPS

    SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

    Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser