ØYO KNIVSETT TRIANGEL 4 DELER I MAPPE

Se alt fra ØYO
3 299,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer
50+ på nettlager

Velg butikk. Hent og betal varen etter to timer.

× Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.
Lukk

  Takk for din reservasjon!

  Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til henting hos .

  × Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.

  Lukk

  Noe gikk galt...

  Det gikk desverre ikke an å reservere produktet akkurat nå, vennligst prøv igjen.

  Velg ønskeliste

  Lukk
  Logg inn for å legge i ønskeliste

  ** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

  Produktinformasjon

  KNIVSETT TRIANGEL 4 DELER I MAPPE

  Knivsett i 4 deler med en elegant skinnmappe med 4 lommer til oppbevaring av triangelknivene.

  Triangel brødkniv

  Brødkniv med bladlengde 21cm og totallengde 33,5cm. En tradisjonell brødkniv med serratering (bølgeslipt egg) som enklere skjærer gjennom skorper og andre harde overflater.

  Triangel Kokkekniv

  Kokkekniv med bladlengde 23cm og totallengde 35cm. Denne kniven er en tradisjonell og effektiv kokkekniv og et populært valg blant de profesjonelle. Kniven egner seg til både kjøtt og fisk. Denne kniven kan også kalles trancherkniv, da den er stor nok, og skarp nok til å tranchere kjøtt med.

  Triangel Filetkniv

  Filetkniv med bladlengde 17,5cm og totallengde 31,5cm. Denne kniven er en spesielt god kniv til filetering av fisk. Den har et mykt og fleksibelt blad som gjør den lett å føre.

  Triangel Kjøkkenkniv

  Kjøkkenkniv med bladlengde 10cm og totallengde 21cm. Denne kjøkkenkniven er suveren til å skjære blant annet agurk, kiwi og alt annet av frukt og grønnsaker.

  Knivblad

  Knivbladet på alle knivene er 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57.

  Triangel knivserien fra Øyo er utviklet med tanke på helhet, der ergonomi, design og miljø er ivaretatt. Skaftet er laget i oljet lys eik, og er formet som et triangel. Perfekt ergonomi for hånden, slik at trykket på kniven blir optimalt ved bruk. Med knivene medfølger en spesialdesignet mappe i skinn med 4 lommer, som beskytter kniven under oppbevaring. Da kan kniven trygt ligge i skuffen, henges opp på veggen, eller bli tatt med på tur uten at kniven blir skadet. Knivserien er designet av Mats Herding Solberg.

  Kokkekniver bør helst vaskes for hånd og slipes jevnlig. Da holder knivene seg skarpe, og du kan ha den samme kniven i år etter år.

  Produsent
  Varenummer

  58017915

  EAN

  7051750052569

  Produsentens Varenummer

  05256

  Teknisk informasjon

  Serie Triangel

  FINN INSPIRASJON OG TIPS

  SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

  Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser