ØYO KNIVSETT POM I 4 DELER MED KNIVMAPPE

Se alt fra ØYO
1 749,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

KNIVSETT POM I 4 DELER MED KNIVMAPPE

Pom knivserien fra Øyo er en tradisjonell knivserie med solide kniver som tåler mye bruk. Knivene er laget i stål tilsatt vanadium og molybden, for ekstra slitesyrke, varmestabilitet og for å forhindre korrosjon. Skaftene er laget Polexymethylen(plast) som er slitesterkt. En knivserie som passer både hverdagskokken, men også de profesjonelle.

Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje.

Kokkekniver bør helst vaskes for hånd og slipes jevnlig. Da holder knivene seg skarpe, og du kan ha den samme kniven i år etter år.

Kokkekniv med bladlengde 23 cm og totallengde 35,5 cm

En tradisjonell og effektiv kokkekniv og et populært valg blant de profesjonelle. Kniven egner seg til både kjøtt og fisk. Denne kniven kan også kalles trancherkniv, da den er stor og skarp nok til å tranchere kjøtt med.

Brødkniv med bladlengde 21 cm og totallengde 33,5 cm.

En tradisjonell brødkniv med serratering (bølgeslipt egg) som enklere skjærer gjennom skorper og andre harde overflater.

Filetkniv med bladlengde 17,5 cm og totallengde 29,5 cm.

Denne kniven er en spesielt god kniv til filetering av fisk. Den har et mykt og fleksibelt blad som gjør den lett å føre.

Kjøkkenkniv 10 cm

Enkel kniv til kapping av skjæring av tomater og andre grønnsaker som krever presisjon.

Produsent
Varenummer

58017914

EAN

7051750050985

Produsentens Varenummer

05098

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser