For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer
44%
FILET-/SASHIMIKNIV FKW-7

MAC JAPANSK FILETKNIV/SASHIMI FKW-7

Se alt fra MAC

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Tilbudspris
799,-

Før 1 435,-

6 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Filetkniv / Yanagiba FKW-7 fra MAC. Kniven er perfekt til å skjære tynne skiver av fisk, skinke og transjere. Forsiktig håndslipt ved meget lav temperatur for å få den best mulige egg med en hardhet på 59 HRC. Kniven er asymmetrisk, som vil si at den er slipt på en side. Den perfekte kniven å ha i husholdningen dersom du blant annet er glad i å lage sashimi. 

Knivbladet er laget av rustfritt stål med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. Kniven er produsert og håndslipt av profesjonelle håndverkere fra Seki, Japans sverdsentrum. Seki er kjent for mer enn 700års knivproduksjon. Skaftet er pakka tre og poleringen av skaftet gjør det svært motstandsdyktig mot fett, vann og oppvaskmiddel. 

Kniven vaskes for hånd og tørkes godt etter bruk. Eggen kan slipes på keramisk slipestav, diamantsliper eller stein med en vinkel på 15 grader. Oppbevar kniven i en knivblokk eller på en magnetlist for å ikke skade eggen. Bruk ikke kniven på bein, harde emner eller frossen mat. Da brukes kniver som MAC har designet for dette. 
Bladlengde 22,5cm.