PISKERIS FLEXI SILIKON 27CM
PISKERIS FLEXI SILIKON 27CM

WMF PISKERIS FLEXI SILIKON 27CM

Se alt fra WMF

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
258,-

50+ På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

WMF PISKERIS FLEXI SILIKON 27CM

Profi Plus er en serie av kjøkkenredskaper fra WMF i Cromargan® rustfritt stål. Den høye kvaliteten og det brede utvalget av redskaper kan møte alle krav, selv fra profesjonelle kokker. Designet er elegant og tidløst, og passer inn i ethvert kjøkken.

Den innovative vispen med kuler fra WMF visper saus, marinade, dressing, fløte og mye mer på få sekunder. Ved hjelp av formen – et stabilt, handy skaft, fleksible tråder og de små kulene – når du også den ytterste kanten i gryter eller skåler. Kulene utvikler sin egen dynamikk, og ingenting klistrer seg fast mellom trådene.

Trådene av rustfritt Cromargan® er fleksible og beholder likevel formen sin. Visper med kuler fra WMF fås i forskjellige størrelser og er lette å rengjøre. Kort og godt: WMF-vispen med kuler er et kjøkkenredskap som virkelig begeistrer. 

Med serien Profi Plus har du et team av eksperter for hånden. Både stekespadene, vispene med kuler og potetskrellerne er profesjonelle innenfor sitt område. Du finner det passende verktøyet til enhver forberedelse og tilberedning blant mer enn 100 kjøkkenredskaper. Felles for alle er et ensartet design som passer bra inn i et moderne kjøkken.

Delene av Cromargan® er forarbeidet nøyaktig, er vanntette og kan rengjøres i oppvaskmaskinen. Når de ikke brukes, oppbevares de overskuelig på kjøkkenstangen så de alltid er innenfor rekkevidde.

  • 1 x visp med kuler 
  • Cromargan® rustfritt stål 18/10
  • Tåler opvaskmaskin
  • Lengde (cm): 27 
  • Varmebestandig opptil 270 °C